Januari

Upptäckte precis att jag inte har skrivit på hela det nya året. Jag har alltid haft svårt för januari, men i år har det gått bättre! Kanske beror det på att det är ljust på grund av snön! Johanna pratar om extremväder, men det är faktiskt så att när jag var liten på 60- och 70-talen var det snö på vintern även i Skåne!

Vi har också haft fullt upp hela tiden, både på jobbet och hemma.  Vi rensar och ”stylar”  i svärmors lägenhet som verkar komma ut till försäljning i mitten på februari.  Idag har Gizmo och husse avslutat rådjursjakten men dom  fick ingen köttilldelning trots kämpande i djup snö, så jag fick göra gryta på ”gammalt” rådjur. Den här gången kom jag ihåg att lägga i vinbär!

På jobbet arbetar vi för fullt med att runda av projektet som tar slut i april, och bana väg för det sociala företagande som är ett av syftena med projektet. I samband med det besökte vi den 16:e januari Stockholm för att bland annat bekanta oss med  Skoopi (Sociala Arbetskooperativens Intresseorganisation). Det blev tidig morgon för oss (X2000 gick 05.11 och jag var tillbaka i Malmö framåt 21.45 eftersom tåget var försenat) men det var intressant och kul!

DSC01608

Leave a Reply

See also: