Jul!

Nu ligger i alla fall pepparkaksdegen i kylen i väntan på att vi får tid att baka.  Sarah och jag har haft 2 förkylningar på två veckor, den första med lite feber och ont i halsen/bihålorna och den andra med snuva/hosta. Jag har inte varit så dålig på flera år tror jag. Missade Sarahs klass-julfest, men pappa filmade uppträdena! På torsdag är det dax för sedvanlig flöjtavslutning med konsert för Sarahs del och på onsdag är det julkonsert för Rytmus! Det blir en lång konsert eftersom dom nu är två klasser, 18-21.30 står det på hemsidan!

Hemma har vi inte kommit längre än julgardiner i köket och adventsljusstakar respektive stjärnor i alla nästan alla rum. Ljusslingan har inte kommit upp och inga adventsljus har vi tänt, och idag är det 3:e advent….

I Örkelljunga snöade det och lade sig, messade Johanna! Kul! Här nere i Malmö var det skönt kallt mitt på dagen med strålande sol, lite ruggigare i skymningen men bättre ett par timmar senare. Några snöflingor kom här också och låg kvar på bilarna.

Leave a Reply

See also: