Long time no writing………

Nu har det gått ”evigheter” sedan jag skrev sist….

Men det har hänt så mycket så hjärnan går varm….

Gizmo, som drabbades av förstorad prostata i början av september, fick tillbaka det och började droppa blod igen.  Så nu är han kastrerad på riktigt (första gången blev det kemisk kastrering, antibiotika och antiinflammatoriskt).  Tratten har tack och lov åkt av nu, alla är fulla med blåmärken…. När han väl vant sig skydde han inget eller ingen.

DSC01361Vår kära, söta fån-tratt 🙂

Johanna och Diza har varit hemma på lov och först bott hos mormor eftersom Diza löpte. Instinkterna försvinner inte så fort på tidigare mycket tik-intresserad hane. (Kan ta upp emot ett halvår har vi hört) Han blev opererad på tisdagen och Diza kom hem på torsdagen…. Diza har kliat sig extra mycket och till slut kollade vi upp det och det var svamp, i öron och hud.  Smittar bara vid närkontakt mellan djuren, i alla fall!

DSC00001Fån-tratt nummer två, i väntrummet hos Hagaveterinärerna i Glostorp. (Telefonljudet på min mobil med 8-mpixels kamera har lagt av så jag får använda den gamla med sämre upplösning, därför är bilden suddigare). Diza  skall däremot inte ha tratt för då blir det värre i öronen. Men hon kliar och gnager jättemycket, men hon verkar inte vakna av det.

Leave a Reply

See also: